Pavlović: Na listi ‘Biramo Beograd’ stručni ljudi, iskreni borci protiv vladajućeg režima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: TikTok Politički Globus video printscreen
Podelite vest

Kandidat za zamenika gradonačelnika Beograda sa liste “Biramo Beograd” Miloš Pavlović izjavio je da sastavljanje te liste nije bilo teško i da su kandidati za odbornike stručni ljudi koji će Beogradu doneti promene nabolje.

“To su kandidati koji u Beogradu mogu da se suoče sa izazovima i reše problem nameštenih tendera, javnog gradskog prevoza, koji je u kolapsu, katastrofalne saobraćajne infrastrukture, problem zagađenja”, rekao je Pavlović za današnje izdanje lista Nova.

Kako kaže, reč je o timu u kojem su osobe koje su se kroz godine pokazale kao iskreni borci protiv vladajućeg režima, koji je u potpunsti devastirao Beograd.

Pavlović, koji je i potpredsednik Narodnog pokreta Srbije, naveo je da će akcenat u kampanji biti na rešenjima gorućih problema u gradu, kao i da je koalicija planirala štandove, tribine, razgovore sa građanima i obilazak svih neuralgičnih tačaka u gradu.

Koaliciju “Biramo Beograd” za izbore 2. juna čine Zeleno-levi front, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak i Novo lice Srbije. Kandidat za gradonačelnika je Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta, koji je zajedno sa Pavlovićem nosilac liste, dok će prva na listi biti Natalija Stojmenović, takođe iz Zeleno-levog fronta.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x