RGZ: Vlada odobrila povećanje broja zaposlenih, katastar će raditi drastično bolje

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto FaceBook Republički geodetski zavod
Podelite vest

Republički geodetski zavod (RGZ) saopštio je da je posle više od dve decenije konstantnog smanjenja broja zaposlenih u toj ustanovi, vlada Srbije usvojila novu sistematizaciju kojom je broj radnih mesta u RGZ povećan sa 2650 na 3059.

“U cilju jačanja kapaciteta i efikasnijeg rada službi za katastar nepokretnosti širom Srbije, broj službenika u Sektoru za katastar nepokretnosti je novom sistematizacijom povećan sa 1902 na 2138. Odluka će omogućiti RGZ-u da zapošljavanjem novih službenika drastično unapredi nivo usluga za gradjane Srbije i podrži rešavanje decenijskih problema u oblasti upravljanja nepokretnostima”, najavio je RGZ.

Smatraju da je ova odluka vlade predstavlja

“i priznanje Republičkom geodetskom zavodu i zaposlenima na izvenrednim rezultatima postignutim u prethodnom periodu i potvrda da je RGZ postao jedan od glavnih stubova države i društva koji će u budućnosti moći da odgovori na sve aktivnosti vlade Srbije planirane u narednom periodu u cilju održivog razvoja Srbije.”

Kako je navedeno u saopštenju, nova sistematizacija je moderna i inovativna, a napravljena je sa ciljem da omogući zaposlenima da budu pravednije pozicionirani i objektivno ocenjeni.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x