Šapić: Ako bude prihvaćen Vučićev predlog, ja ću biti gradonačelnik Beograda

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Aleksandar šapić, foto: YouTube Jutarnji Program TV Happy printscreen video
Podelite vest

Ukoliko predlog predsednika (Srpske napredne stranke) Aleksandra Vučića da ja budem prvi na listi za Beograd bude prihvaćen, i ukoliko mi nakon izbora budemo u prilici da formiramo većinu, ja ću sigurno biti gradonačelnik Beograda, rekao je danas potpredsednik SNS Aleksandar Šapić,

Šapić je, gostujući na TV Hepi istakao da bi, u slučaju pobede na izborima, neko drugo rešenje na funkciji gradonačelnika bilo nefer prema ljudima od kojih je traženo poverenje.

“Ne samo da je nepisano pravilo da nosilac liste na izborima bude gradonačelnik nakon njih, već je to fer prema ljudima od kojih tražite poverenje, jer oni kada izadju na izbore vide ime liste i samo ime onoga ko je prvi na listi. Mislim da bi bilo izuzetno nekorektno i nefer, i mi to sigurno nećemo raditi, da izlazite s jednim imenom, a da posle toga dajete drugo ime, da neko preuzima odgovornost i daje obećanja, a da se posle toga pojavi neko drugi”, rekao je Šapić.

Upitan šta misli o jednom od njegovih protivkandidata, profesoru Vladeti Jankoviću, Šapić je rekao da ga ne poznaje.

“Voleo sam ranije da gledam njegovu emisiju „Mitovi i legende“, čak mi se čini da je, kada su u pitanju politički stavovi koje iznosi, on bliži mojim, snažnijim nacionalnim stavovima, nego stavovima onih koji su ga predložili. Ja njemu želim svu sreću u kampanji, ako bude bilo dobrih predloga s njegove strane, spreman sam da ih usvojim. Nikada sebi ne bih dozvolio da govorim ružno ni o njemu niti o bilo kome drugom”, zaključio je Šapić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x