U sredu 15. juna otvaranje dela obilaznice oko Beograda

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije Tomislav Momirović najavio je da će sutra biti otvorena i druga traka auto-puta na Sektoru 5 obilaznice oko Beograda – od petlje Orlovača do tunela Straževica.

Momirović je u izjavi za agenciju Tanjug rekao da će ceo projekat obilaznice biti završen najkasnije u martu, dodajući da je traka od Orlovače do Straževice duga približno četiri kilometra, sa novim tunelom Straževica od 700 metara.

Prema njegovim rečima, obilaznica oko Beograda je važan projekat jer se njime centar grada rasterećuje od teretnog saobraćaja, što će olakšati i svakodnevni život građana.

Ministar je, povodom jučerašnjeg kamenovanja brzog voza „Soko“ i BG voza, rekao da se to dešava po drugi put, istakavši da je u pitanju državna imovina i da će oni koji su to uradili odgovarati.

On je rekao da je uhapšena i grupa ljudi koja je krala železničku infrastrukturu, pre svega zaštitne ograde, dodavši da je u cilju efikasnog suzbijanja ovih krivičnih dela formiran operativni tim, koji čine pripadnici MUP-a i Republičkog javnog tužilaštva.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x