Zdrava Srbija traži procesuiranje ‘huligana koji su silom pokušali da zauzmu Skupštinu grada’

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Strana Zdrava Srbija (ZS) zatražila je danas od nadležnih pravosudnih institucija da procesuiraju “huligane” koji su “silom pokušali da zauzmu” prostorije Skupštine grada Beograda.

“ZS najoštrije osuđuje huligane koji su, pokušavajući silom da zauzmu prostorije Skupštine grada Beograda, sinoć razbijali i skrnavili zgradu Starog dvora dinastije Obrenovića, i traži od nadležnih pravosudnih institucija da procesuiraju ove izgrednike koji su naneli veliku štetu i sramotu celoj Srbiji”, navodi se u saopštenju.

Ta stranka je pozvala predstavnike opozicije “da smire strasti” i mirno sačekaju obelodanjivanje konačnih rezultata proteklih izbora “jer građani, bilo za koga da su glasali, nisu glasali protiv Srbije nego upravo – za Srbiju”.

Zdrava Srbija je pozvala predstavnike koalicje “Srbija protiv nasilja” da iskoristi sva pravna sredstva koja su im na raspolaganju, ukoliko smatraju da su oni pobednici izbora u Beogradu.

“Niti jedan, u demonstracijama povređeni građanin nije vredan osvajanja vlasti nasilnim metodama”, dodaje se u saopštenju.

Pozvali su sve građane Srbije da ostanu mirni i da “ne nasedaju na provokacije ubedljive manjine koja ne želi dobro Srbiji”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x