Adrović: Suverenisti sigurno ulaze u parlament, promeniće se njegov sastav

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Hana Adrovic. (BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)
Podelite vest

Kandidatkinja za poslanicu koalicije “Suverenisti” Hana Adrović izjavila je da je sigurna da će ta koalicija ući u parlament i očekuje da će u njemu biti veći broj opozicionih stranaka, pogotovo što ovog puta neće biti bojkota”.

“Na promenu u sastavu parlamenta će uticati i pad podrške vladajućim partijama, koja je rezultat ograničenja slobode gradjana tokom pandemije, manipulacije rezultatima referenduma i podrškom rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN)”, rekla je Adrović za list Blic.

Kako je istakla, priključivanje Srbije zemljama koje su u UN rezolucijom osudile Rusiju predstavlja ogromnu grešku aktuelnih srpskih vlasti.

Govoreći o anketama, ona je rekla da se mnogo razlikuju, a da u nekim Suverenisti čak nisu ni navedeni kao opcija, što je po njenim rečima “apsurdno i komično”.

“Mislim da ćemo biti najveće iznenadjenje ovih izbora u odnosu na ta istraživanja koja više služe za kreiranje javnog mnjenja”, rekla je kandidatkinja sa liste “Suverenisti”, koju čine Dosta je bilo, Zdrava Srbija i Živim za Srbiju.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x