Er Srbije na leto 2023. uvodi direktne letove do Krakova, Ohrida i Varne

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Air Serbia
Podelite vest

Nacionalna avio-kompanija Srbije, Er Srbija, najavila je da će tokom letnje sezone 2023. godine uvesti direktne letove do Krakova, Ohrida i Varne, te da će leteti do 22 nove destinacije do kojih nije letela u ovogodišnjoj letnjoj sezoni.

Kako je precizirano, od 4. juna sledeće godine, nacionalna avio-kompanija počeće da leti do Krakova, a od 5. juna i do Ohrida i Varne. Do novih destinacija u Poljskoj, Severnoj Makedoniji i Bugarskoj Er Srbija će leteti četiri puta nedeljno, a avio-karte već su u prodaji.

Er Srbija će do Krakova leteti svakog ponedeljka, srede, petka i nedelje, a do Ohrida i Varne svakog ponedeljka, srede, petka i subote.

“U proteklom periodu, najavili smo 19 novih destinacija za letnju sezonu 2023. godine. Uz Krakov, Ohrid i Varnu, biće to ukupno 22 nova grada do kojih će putnici moći da putuju Er Srbijom”, izjavio je direktor komercijale i strategije Er Srbije Boško Rupić.

Dodao je da će se kompanija, u predstojećoj letnjoj sezoni, približiti broju od skoro 100 destinacija do kojih leti, uključujući i čarter-destinacije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x