Očevidac tragedije: Dečak ubica je izašao iz kuće i bacao se po putu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Stanovnici Niške Banje i dalje su u šoku zbog ubistva trinaestogodišnjek dečaka, a komšije kažu da su saznali da se tragedija dogodila kada je dečak koji je potegao nož izašao iz kuće i počeo da se “koprca” po putu. “

“On je prešao nekih 50 metara i srušio se na asfalt. Udarao je o asfalt i rukama i nogama, valjao se po putu. Komšije su pritrčale nisu mogle da ga savladaju, koliko se koprcao. Jedva su ga držale kad je došla Hitna pomoć i dve doktorke. Kako su mu one prišle, on se umirio”, rekao je očevidac koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima dečak je sve vreme ćutao, nije vikao dok se bacakao po asfaltu, a nije ni odgovorio na pitanje doktorica kako je.

“Posle dolaska doktorica on je sve vreme ležao nepomičan, kao da je mrtav. Stavili su ga na nosila, pa u vozilo Hitne pomoci. Nije se mrdao, ja sam pomislio da je umro. Sve se ovo dešava ja mislim zbog toga što su deca azdisala. Trebalo bi proveriti i drogu, mnogo mi je čudno ovakvo ponašanje”, rekao je jedan od komšija.

Do ubista trinaestogodišnjeg dečaka došlo je jutros oko 11 sati  potkrovlju porodične kuće u kojoj živi dečak za koga se sumnja da je ubodom noža u predelu vrata smrtno ranio svog školskog druga.

Inače, po nezvaničnim informacijama u porodičnoj kući je bila i baka koja je nakon tuče pozvala i policiju i Hitnu pomoć. Obojica dečaka idu u sedmi razred osnovne škole u Niškoj banji.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x