RTS: Potraga za dvogodišnjom Dankom se nastavlja, pristup Banjskom Polju blokiran

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora i dalje traje, na terenu su policija, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, lovci i brojni građani.

U potrazi za devojčicom koristi se i helikopteri i dronovi sa termovizijskim kamerama, dobrovoljci mogu da se uključe u potragu u koordinaciji sa policijom, navela je jutros Radio televizija Srbije (RTS). Policija i volonteri idu od zgrade do zgrade ne bi li pronašli neki trag, koji će pomoći u potrazi za nestalom Dankom, javlja izveštač RTS.

Za nestalim detetom traga se više od 18 sati, a i dalje nema nikakvih informacija. Potraga se intenzivira, a tokom noći je stiglo još oko 20 vozila sa žandarmerijom. Nadležni apeluju na građane da ne kreću samoinicijativno u potragu, kako ne bi ometali iskusne i ljude obučene za potragu.

Pristup Banjskom Polju je blokiran, a na prilazu tom mestu postavljeni su kontrolni punktovi na kojima policija pregleda vozila. Takođe se ispituju sve “bezbednosno interesantne osobe”, koje su ranije imale probleme sa zakonom.

Devojčica Danka Ilić, koja je nestala juče oko 13.45 u borskom naselju Banjsko Polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x