U timu Jankovića za Beograd Ikodinović, Trebješanin, Stanić

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: F.Ć.
Podelite vest

U timu kandidata Ujedinjene Srbije za gradonačelnika Beograda Vladete Jankovića biće poznati vaterpolista Danilo Ikodinović kome će biti poverena briga o sportu, psiholog Žarko Trebješanin zadužen za obrazovanje, i glumac Tihomir Stanić za kulturu.

Prema pisanju lista Nova, članica Pokreta slobodnih gradjana politikolog Nina Stojaković baviće se položajem mladih, a Marina Lipovac Tanasković iz Narodne stranke saobraćajem, dok je oblast arhitekture i urabanizma poverena profesorki Ahitektonskog fakulteta Evi Vaništi Lazarević.

Komunikacijama i medijima baviće se urednica u dokumentarnom programu Radio televizije Srbije Tatjana Manojlović, dok će predsednica gradskog odbora Stranke slobode i pravde Mila Popović biti zadužena za gradsku upravu.

U timu Vladete Jankovića je i doktor Marko Stojanović, kome će biti poverena oblast zdravstva, dok će profesor Fakulteta organizacionih nauka Vladimir Obradović biti zadužen za oblast upravljanja, projekata i investicija.

Janković će danas predstaviti svoj tim koji će mu, kako je ranije izjavio, biti od neprocenjivog značaja u kampanji, ali predstavlja i kadrovsko jezgro koje bi moglo da doprinese u budućnoj izvršnoj vlasti.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x