Vučić o naoružanju: Nove stvari stigle i stižu u Srbiju, odbradovaću građane koji dan posle izbora

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Predsedništvo
Podelite vest

Predsednički kandidat koalicije oko Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da će po završetku izbora, “ko god da pobedi” na njima, “obradovati” građane novim naoružanjem koje je kako je rekao, stiglo i stiže u Srbiju.

Vučić je na predizbornom skupu u Kragujevcu rekao da će građani uskoro moći da vide “koliko je Srbija vojno snažnija nego što je bila do juče”.

“Za koji dan kad prođu izbori, ko god da pobedi, obradovaću vas jer su neke nove stvari stigle i stižu u Srbiju”, kazao je predsednik Srbije i lider SNS.

Ocenio je da izbori 3. aprila “nisu igra” i da država “nije igračka”.

“Nije pitanje da li vam se neko dopada ili ne, to je pitanje odgovornosti i ozbiljnosti, vašeg promišljanja kako ćemo u budućnosti odgovoriti na teške izazove sa kojima se suočavamo, kako da zadržimo investitore i sačuvamo naše tradicionalne prijatelje na Istoku”, rekao je Vučić.

On je kazao da je Srbija “uvek poštovala” međunarodno javno pravo i da ne treba da ide u NATO.

“Srbija sama može da čuva svoje nebo, svoju zemlju, svoju slobodu”, rekao je Vučić.

Navodeći da je u prethodne dve godine Srbija bila prva u Evropi po stopi ekonomskog rasta, što se po njegovim rečima, nikada ranije nije dogodilo, Vučić je ocenio da su zemlji potrebni stabilnost i mir zbog “brzog napretka i rasta” u narednim godinama.

“Danas u Evropi legnete uveče a ne znate koja će vas vest probuditi ujutro. Raste cena svih sirovina a to uništava privredu i poljoprivredu. U takvim uslovima krizu možemo da izdržimo samo ako imamo čvrste finansije i ako dobro razumemo problem sa kojim se suočavamo”, kazao je predsednik Srbije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x