Zrenjanin raspisao oglas za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: arhiva O.S.R.
Podelite vest

Grad Zrenjanin raspisao je oglas za davanje u zakup i na korišćenje oko 7.700 hektara poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po uslovima prvog kruga na period od jedne i 15 godina, po početnoj ceni od 5.300 do 201.514 dinara.

Kako je navedeno u oglasu, početna cena za hektar u delovima katastarske opštine Kinićanin je 5.300 dinara i Tarašu blizu 6.000 dinara, u Zrenjaninu oko 65.000 dinara, a najviša u Mihalovu za zakup zemljišta na 15 godina 201.514 dinara.

Raspisan je i oglas za javnu licitaciju u prvom krugu za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u gradu Zrenjaninu po godišnjem programu zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na parcelama koje su predmet raskinutih ugovora.

Uvid u dokumentaciju – grafički pregled katastarskih parcela moguć je u zgradi Gradske kuce u Odseku za poljoprivredu svakog radnog dana od 9 do 12 časova , kao i na internet stranici Uprave za poljoprivredno zemljište.

Postupak javnog nadmetanja biće sproveden elektronskim putem, preko veb-aplikacije https://gp.upz.minpolj.gov.rs/InzemBid koja se nalazi na zvaničnoj veb-prezentaciji Uprave za poljoprivredno zemljište.

Rok prijavljivanje i podnošenje dokumentacije u aplikaciju je do 25. februara do 12 sati.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x